1 Temmuz 2013 Pazartesi

Rimmel London Salon Pro 411 Navy Seal & Essence Colour and Change 04 Unexpected Galaxy

Sanırım blogger hayatım boyunca attığım en uzun başlık bu oldu:)
Sınavlarım cuma günü bitti, kendimi hemen Eskişehir'e attım, erkek arkadaşımın yanına. Pazr günü Espark'ta dolaşırken Gratis'e ve Watsons'a uğradım, Essence renk değiştiren ojelerden bir kaç tane vardı rafta, yeni gelmişler, bir tanesini denemelik kaptım.
Watsons'tan da Rimmel'in yeni serilerinden Salon Pro ojelerde 3 al 2 öde kampanyası vardı, oaradan da 3 oje kaptım, bugün de onlardan bir tanesini göstereceğim. Bakalım mı?
                                   
Oje gördüğünüz gibi soluk bir mavi. Buna benzer Bir Sally Hansen oje göstermiştim, hatırlarsınız belki, Gray by Gray. Bu o o ojenin biraz daha mavimsi hali, o griye biraz daha yakındı. Ojeyi çok sevdim diyebilirim, şişesinin tombikliği bile hoşuma gitti, Fırçası oldukça kalın, tek seferde tüm tırnağınızı boyayabiliyorsunuz. 2 kat kullandım, kuruma hızı iyi.
Gelelim yüzük ve serçe parmağımdaki ojeye.

                                 
Normal oje gibi sürdüğümüz bir katın üzerine şeffaf cila uyguluyoruz, ojenin rengi değişiyor. Bana sıcaklıkla değişen Mood ojeler kadar güzel gelmese de beğendim, ilginç bir fikir. Unexpected Galaxy, normal oje olarak da kullanılabilecek güzellikte bir oje bence. Tek katta opak oluyor ve çok hızlı okuruyor. Rengi de bence çok güzel...

Bugünlük bu kadar... Beni izlemeye devam etmek isterseniz ana sayfanın sağ üst kısmında Bloglovin takip şeysi var, tıklayın!
Sevgiler...

2 yorum: