31 Temmuz 2013 Çarşamba

Golden Rose 71+Flormar GL03

Ojelerimi bu köşe kış köşesi, bu köşe yaz köşesi, ortadaki french ojesi gibi ayırmayı sevmiyorum, her mevsim her rengi sürmeyi seviyorum. Bu nedenle yazın ortasında göstereceğim siyah ojeyi garipsemezseniz sevinirim:) Golden Rose 71 numaralı oje, Golden Rose'un internet sitesinden verdiğim bir sipariş sırasında 2 arkadaşıyla beraber hediye olarak yollanmıştı. İyi ki de yollanmış, çünkü ben bu ojeye bayıldım! Tek katta rengini veriyor, kuruma hızı ve fırçası güzel, daha ne olsun?
Golden Rose'un klasik şişelerine verilen tepkileri biliyorsunuzdur, 'Renkleri, kıvamları çok güzel; bir de o saklaması zor şişeleri olmasa...' Golden Rose bu sitemleri duymuş olacak ki yeni seriler daha bir düzgün, daha bir nizami. Klasik seri ise bu şekilde kaldı maalesef. Ne yapalım, idare edeceğiz.
Bu kadar laf kalabalığından sonra size günün manikürünü göstereyim madem:

Gördüğünüz üzere tabanda Golden Rose 71 var, tek kat sürdüm. Onun altında da Flormar Calcium Gel var, uzun zamandır kullanmıyordum, oje dolabımda görünce kullanasım geldi. Biraz koyulaşmıştı, oje çözücü ile biraz incelttim. 71 numaralı ojenin üzerine, yüüzk parmağı dışında uçlara olacak şekilde 1 kat, yüzük parmağına ise tüm tırnağa gelecek şekilde 2 kat Flormar'ın Glitter serisinden GL03'ü uyguladım. Bu ojeyi çok sevdiğimi söylemem lazım.

Flormar Glitter serisinin yanı sıra bir de Wet Look diye bir seri çıkardı, biliyorsunuzdur. Bu serinin ojeleri de ıslak bir görünüme sahipler. İlerleyen günlerde o seriden de oje tanıtmak istiyorum. 
Glitter serisinden yanılmıyorsam 3 veya 4 oje aldım, aralarından en beğendiğim pembe-fuşya simli olan GL03 oldu. Tırnakta o kadar güzel duruyor ki, herkesin denemesi lazım bence.

Oje jel tabanda orta boy ve yuvarlak küçük boy pullardan oluşuyor. Siyahın üzerine sürünce bayağı vamp durdu bence.
Çekilişime katılmayı unutmayın! Sevgiler...

6 yorum:

  1. Ben de seninle aynı fikirlerim, yaz kış ayırt etmeden her rengi surerim :) GL03 de alinasi bir renkmis gerçekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biziyazın sıcak, kışın soğuk renklere mahkum edenler utansın:P evet çok güzel cidden gl03:)

      Sil
  2. çok guzelmiş bunu benimde almam lazım

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuş bayıldım :)

    YanıtlaSil