24 Temmuz 2013 Çarşamba

Essence Ben&Cherries + Essence Twins Reloaded 02 Julia

Essence ülkemize gelmeden biri bana 'Neredeyse her ay bir koleksiyon çıkacak, kapış kapış satılacak' dese gülerdim herhalde. Ama gördüğünüz gibi şu an durum aynen bu söylediğim gibi; ve bu durum beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Koleksiyonların benim için en dikkat çekici kısmı ise, tahmin edeceğiniz üzere ojeler.
Yeni çıkan Me&My Ice Cream koleksiyonunda en sevdiğim parçalar aydınlatıcı toplar ve şirin mi şirin ojeler olmuştu, ama Eskişehir Espark Gratis'te aydınlatıcı toplar ne yazık ki bitmişti. Ben de Koleksiyondan iki güzel oje aldım. Bir oje de Twin Reloaded koleksiyonundan kaptım. Espark Gratis'teki Essence standı sanırım Türkiye'dekilerin en büyüklerinden biri. Her şey var. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim. Neyse lakırdıyı bırakıp fotoğraflara geçelim.
Ben&Cherries oje şişede çok uçuk bir pembe gibi duruyor. Tırnakta ise şu şekilde:

Oje krem-sedefli arası diyebilirim. Ben sedefli ojeleri pek sevmem ama bu oje öyle babanne ojesi gibi değil. Görüntüsü de aynı dondurma gibi tırnakta, rengi de muhteşem. Ben böyle uçuk ojeleri en az canlı renkler kadar çok seviyorum. 2 kat sürdüm. Aldığım diğer ojeyi de hem denemek hem de sizlere göstermek için yüzük parmağımda denedim:

Görüntüler çok net değil, kusura bakmayın. Hava kararmak üzereydi bunları çekerken, renkler yanlış gözükmesin diye flaş kullanmak da istemedim. Julia, inanılmaz yoğun sim ve pul içeren bir Glitter Topper. Tırnakta inanılmaz güzel duruyor.

Julia'yı bir kat kullandım. 3 yoğun kat kullanırsanız tırnağınızı kapatıp opak bir görüntü yakalayabilirsiniz. Sonra çıkarırken epey uğraşırsınız ama zannımca:) Ojelerin kuruma süreleri ortalama üzeriydi, hayal kırıklığı yaratmadı bende. Sonuç olarak severek kullandığım bir manikür oldu.
Not: Okulumun kazasız belasız tatile girmesi şerefine güzel bir çekiliş yapmayı planlıyordum, hatta sanırım blogda bahsetmiştim bundan. Planlamadığım şeyler araya girdiği için birazcık geciktim, ama yarın başlatacağım çekilişi-umarım- Takipte kalın.
Sevgiler!


8 yorum:

  1. Me & My Ice Cream koleksiyonu allığının kokusunun methini çok duydum ben de acaba ojelerde mi bu şekilde diyerek Ice Ice Baby adlı ojeyi aldım, kokusu cidden şeker gibi geldi. Ya da psikolojik olarak güzel kokuya odaklandığım için öyle geldi bilemedim. Bu oje de mi öyle kokuyor merak ettim :)
    Ben&Cherries ve Julia uyumu harika bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusu fena değilmiş cidden:) yoksa sen söyleyince şartlandım mı? bilmiyorum:)
      koleksiyonda krem bi allık var, o bana çok kırmızı geldi, gördüm ama almadım. ama o ışıltılı toplarda acayip gözüm var, onlar highlighter olarak kullanılıyormuş:)
      yorumun için teşekkür ederim canım. twin reloaded tümden alınmalı bence, bulan kaçırmasın!

      Sil
  2. Ne güzel renk, simli top coatta çok güzelmiş. Sınavdan beri evde değilim. Gratis'e de gidemiyorum. Bu ojeler yeni mi geldi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla bilmiyorum, Eskişehirde buldum ben bu serileri. gelmiştir heralde diğerlerine de, bakmak lazım:) bulunca kaçırmamak lazım ama.

      Sil
  3. tırnakların çok güzel, ojeler de şahaneymiş! böyle açık pembe ojelere çok özeniyorum ama bendeki bütün açık pembe tonların yapısı çok kötü, fırça izini belli ediyor, kat kat duruyor hepsi :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dikkatli sürmek lazım, açık pembe ojelerin yapısı genelde çok kötü oluyor:( bende de supermatte serisinden bir flormar vardı, rengi de inanılmaz güzeldi, sürmeyi beceremeyince attım bi kenara.

      Sil
  4. Ben de yorumları okuyunca kendimi şartlandırdım mı acaba diye düşündüm ama galiba hafif güzel bir kokusu var sanırım :) Bu arada Eskişehirli misin sen de? :) Bu serileri Espark Gratiste görmüştüm. Essence standını bayağı genişletmişler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok değilim, 'angara'lıyım ben:) ama beyim eskişehirli, sürekli gidip geliyorum ben de, hızlı tren sağolsun. eskieşhirdeki essence standı devasa olmuş evet, ankarada olmayan bir sürü şey var, gelip gittikçe topluyorum ben de.
      bu arada, evet sanırım oje güzel kokuyor:D ya da birbirimizi gaza getiriyoruz hehe

      Sil