26 Mayıs 2013 Pazar

Pastel 143

Pastel'in ilkbahar ve yaz için çıkarmış olduğu Candy Color serisinden haberiniz vardır. Bende bu seriden 2 oje vardı, birini daha önce göstermiştim
İkinci oje de bugün göstereceğim 143 numaralı sarı oje. 
Açıkçası, ben sarı ojeleri denemeyi çok seviyorum. Sarı ojeyi çoğu insan kendine yakıştıramıyor, sürmüyor. Ben kendime oldukça yakıştırıyorum, severek de sürüyorum bu ojeleri.
                                  
Pastel 143, çok patlamayan, pastel renkte bir oje. Ama çok da uçuk olduğunu söyleyemem, çok cansız-soğuk bir ton değil. Ben iki kat kullandım. Üstüne Essence Dry Drops damlattım, çabucak kurudu. Yalnız 2 katta tam bir opaklığa ulaşmadığını eklemem lazım. Ben buna rağmen 3. bir kat sürmedim, bu hali bana yeterli geldi. Normalde tırnak çizgilerim biraz daha belli oluyor.

                                 
Ojenin fırçası klasik Pastel fırçası ama kıvamı bana biraz değişik geldi. Sürerken zorlandım, aynı yerin üzerinden birkaç defa geçmek durumunda kaldım. Sarı ojeler genelde biraz problemli olur, ondan dolayı olabilir.
                                                 
Sonuç olarak rengini ve fırçasını beğendiğim, kıvamını pek beğenmediğim bir oje oldu.
Sevgiler...

4 yorum:

  1. ben beyaz tenlilere çok yakıştırıyorum bu ojeyi koyu tenlilerde fosforlu gibi patlıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beyaz tenlilerde de cilt tonuyla çakışırsa kötü duruyor. ben açıkçası en çok zencilerde seviyorum sarı ojeyi, çok güzel duruyor:)

      Sil
  2. Çok yakışmış, ellerinizin narinliğine narinlik katmış:) Çok güzel görünüyor:-)

    YanıtlaSil