9 Mayıs 2013 Perşembe

Alix Avien 177

Ankara'daki üniversite gençliğini en çok heyecanlandıran şenliklerden biri şüphesiz ki Odtü'nin bahar şenliği. Hem çok eğlenceli oluyor, hem de ücretsiz. 
Sınavlarımın bittiği günün ertesi başlayan Odtü şenliği, Odtü öğrencisi olmasam bile ilaç gibi geldi, dün,yani şenliğin biinci günü en yakın arkadaşlarımla çok eğlendim.
Şenliğe giderken altımda nar çiçeğiyle pembe arası bir pantolon vardı, tırnaklarımı da pantolonumla aynı renge boyamak istedim, elim bu ojeye gitti. 177 numaralı ojeyi, blogumun ilk yazısında tek tırnakta göstermiştim:
http://ojeloji.blogspot.com/2012/02/china-glaze-something-sweet-alix-avien.html

Şimdi ise tüm tırnaklarımda görebiliriz:
                                     
Oje nar çiçeğiyle pembe arasında, güneşte neon duran ama mat kurumayan, kıvamı jeli andıran ama tek katta opaklaşan enteresan bir oje. Rengi çok güzel ama.

                                           
Ojenin rengini tam anlamıyla yansıtamadım, ama deneme imkanı bulursanız çok seveceğinizi garanti edebilirim. Tek katta opaklaşmasına rağmen 2 kat sürdüm, üstüne Top Coat olarak Sally Hansen Base&Top Coat var. Ama sürmesem de aynı parlaklıkta olurdu.
                                 
Kuruma hızı çok kısa veya çok uzun değil, ben üstüne Pastel'in oje kurutucusunu sürdüm. Yalnız ojenin bir problemi var, çok çabuk balçık kıvamına geliyor. Her sürmek istediğimde mutlaka oje incelticiyle biraz inceltmek zorunda kalıyorum. Son kullanma tarihi olarak Temmuz 2013 yazıyor, belki bu yüzdendir:)
                                                   
Bu yaza çok yakışan ojeyi keyifle sürüyorum, bulabilirseniz(eski biraz çünkü) size de tavsiye ediyorum!
Sevgiler...

2 yorum: