1 Haziran 2013 Cumartesi

DİREN GEZİ PARKI!


Arkadaşlar,
Bugün oje falan yok, bugün direniş var. Bugün başkaldırış, diktatörlüğü reddediş, uyanış var!

Görüyorum ki halkın büyük bir çoğunluğunun olaydan haberi yok. Dün eylemlerden sonra bindiğimiz bir taksici, olayın tam ortasında olmasına rağmen hiçbir şey bilmiyordu. Ankara'daki olayların müsebbibi olarak İstanbul'dan gelen bir grup 'marjinal'i görüyor!

Dün, Kuğulu Park'a eylem için gittiğimizde inanılmaz coşkulu, sloganlar atan bir kalabalık gördük. Çarşı grubu, Gençlerbirliği taraftarı, Fenerbahçeliler, Galatasarylılar herkes vardı.

Eylem devam ederken Tunus Caddesi'ne doğru indik. Kalabalık olarak değil, 4-5 kişi yürüyorduk. Oturduğumuz bir kafede, biber gazından boğulduk. Yürüyerek Akay'a indik, inanılmaz bir biber gazı ve cop saldırısıyla karşılaştık. Biber gazı yiyenler de sadece şarkı söyleyen insanlardı. Bakınız:

                                        
Fotoğrafları ben çektim, çok güzel değil farkındayım. Ama saldırı bu fotoğraftan 2-3 dk sonra oldu. Hiçbir tahrik, bir saldırı yoktu. Halk SİLAHSIZ! Canımızı zor kurtardık. Eve geldikten sonra ölen insanlar olduğunu öğrendik!

Bu zulümdür! Bu katliamdır!

Polisi çekin. İnsanlara anayasal hakları olan prostesto hakkını kullansın! İnsanlar ölüyor. Polisler öldürme emri almış gibi saldırıyor.

Biz hiçbir ideolojinin adamı değiliz. Biz halkız. Biz senin kölen değiliz hükumet!

Bu olayları duyurun. Medya 3 maymunu oynuyor. Bilenler bilmeyenlere anlatsın! Taksim'deki Ankara'daki olayları herkes bilsin. Burada kıyım yapılıyor.

DİREN GEZİ PARKI! UYAN TÜRKİYE!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder