3 Nisan 2013 Çarşamba

Alix Avien 217

Bu ojeyi daha önce göstermemem çok enteresan aslında, çünkü epey kullandım kendisini. Hatta yazıyı yazmaya başlamadan önce göstermişimdir belki diye düşünüp yazıları kontrol ettim, ama göstermemişim. 
Alix Avien ojeleri kolay bulunabilirliği, renk seçenekleri ve uygun fiyatları sebebiyle sevdiğimi söyleyebilirim. (Çatlayan ojeleri hariç ama)
217 numaralı ojeyi alalı yaklaşık 2 sene kadar oluyor sanırsam. Gerek ilk aldığım zamanlar, gerekse de sonrasında epey sürmüştüm.
Bu oje şu an yanımdaki 3 ojeden biri, aslında 3ünü de göstermek istiyordum ama üşengeç bir insan olduğum için sadece bunu gösteriyorum şimdilik. 'Bunca ojenin içinden 3 tane mi kaldı?' diye aklından geçireniniz varsa yaklaşık 1 haftadır şehir dışında olduğumu belirteyim. Okula mokula 1 haftadır uğramadığım gibi, vizelere 2 hafta kalmasına rağmen not falan da almadım henüz. Açıköğretim hukuk okuyorum resmen, Allah sonumu hayır etsin.
Neyse gelelim ojeye, oje tırnakta şu şekilde duruyor:
                                
Resimde görülenin azıcık daha açığı, çok güzel bir yeşil. Yeşil ojeleri kendime çok yakıştırıyorum, bu da aynı şekilde gözüme çok güzel göründü:) Oje yukarılarda belirttiğim gibi eski, o yüzden kıvamı biraz koyulaşmıştı. Evde olsaydım oje incelticiyle kendisini ilk günkü haline dönüştürebilirdim, fakat şu an yanımda oje inceltici olmadığı için olduğu kadarıyla sürmeyi denedim. Oje başta çizgi çizgi gibi dursa da şaşırtıcı bir şekilde kendisini 2. katta çok güzel toparladı, sorunsuz bir görünüme kavuştu. Fırçası eh işte, her zamanki Alix Avien fırçası. Ben 3 katta toparlanacak diye bekliyordum esasen, çünkü ilk katta epey saydam görünüyordu. 2. katta opak olması güzel. Kuruma süresi kısa değil, çok uzun da değil, normal işte. Ben yanımda olmadığı için üstüne kurutucu üst kat kullanamadım, ama kullanılması iyi olur, yoksa bir yarım saat kadar diken üstündesiniz demektir:) Şişeyi tek başına da çekmiştim:
                               
Alix Avien'in şişelerini seviyorum, çok yer kaplamıyorlar, yanyana dizilmeleri kolay oluyor.
                                
Ellerimin ne kadar kuru olduğuna bakın:( Krem banyosu da yapsam 2 saat krem sürmeyince hemen bu hale dönüşüyor.
                                
Bu fotoğrafı da flaşlı çekmiştim, acaba flaştan tırnak çizgim belli olacak mı diye, olmadı. Demek ki hakikaten opaklaşmış oje:) Son olarak ojeyi ne kadar kullandığımı göstermek için çektiğim fotoğrafı da koyayım:
                                              
Gördüğünüz gibi 3te birini kullanmışım neredeyse. Bu arada ojenin son kullanma tarihi olarak kasım 2013 yazıyor, ama incelticiyle, çözücüyle falan kurtarılır, sorun olmaz bence.
Daha çok yazmaya çalışacağım, iki post arası 10 gün çok fazla ben de farkındayım, sevgiler...
 

2 yorum:

  1. çok güzel bir renkmiş=) sizede çok yakışmış tırnaklarınızda çok sağlıklı duruyor. el kuruluğuna gelince yoğun formüllü kremler deneyin yada vazelin gibi ürünler rossmanda aynısefa özlü bir krem vardı koca kavanozda satılıyor 5 6 tl falan fiyatı yaralar ve yanıklar içinde kullanılıyor markayı hatırlamıyorum ama dermokozmetik bir ürün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim yorum için:) tavsiye ettiğiniz kremlere bakacağım:)

      Sil