7 Haziran 2012 Perşembe

Essence-Lime Up!

Essence mağazalarının açılmasıyla küsler barıştı, kuzular çevrildi, pilav kazanları kaynamaya başladı... Şaka şaka, bunlar olmadı, ama biz bloggerlar Gratis'lere resmen akın ettik sanırım, yani gittiğim mağazalarında bazı şeylerin bitmiş olmasının başka bi açıklaması olamaz.
Essence sürekli bloglarda gördüğüm, iç geçirip 'keşke bizde de olsa demi anneee' dediğim bir markaydı, kimin aklına geldiyse Allah razı olsun. Haberi alır almaz Ankamall'daki Gratis'e koştum, baştaki 2 ojeyi aldım, az çeşit vardı. Sonrasında da Flormar standına uğrayıp yeni koleksiyonlardan aldım 4 tane. Bakalım mı?

Flormarın oje renginde kapakları güzel olmuş, minik şişeler de bayağı tatlı. Soldan sağa, Essence Nude It, Essence Walk On Air, Flormar P29, Flormar P06, Flormar 435, Flormar 438.
2 ve 6 numaralar biraz benziyor gibi geldi, ben de bir fotoğrafla farklarını göstereyim istedim:
Bugün de yine Essence'dan Where Is The Party ile Lime Up'ı aldım. Bu ikiliyi beraberce fotoğraflamayı unutmuşum, ama Lime Up'ın tırnaktaki hali var:)
Bu rengi bayağıdır arıyordum, sanırım Opi Who The Shrek Are You ile aynı renk. En son paraya kıyıp alacaktım, derken Essence imdadıma yetişti. Bunları Bahçelievler 7. caddedeki Gratis'ten aldım, sanki Ankara'da sadece Ankamall'da varmış gibi görünüyor ama Bahçeli Gratis'te de vardı Essence standı. Hatta daha çok çeşit vardı diyebilirim Ankamall'dan. 
Ben bu rengi çok sevdim, yeşil rengini seviyorsanız Essence standlarında bulabilirsiniz. 
3 kat kullandım ama ilk katı çok ince sürmüşüm, 2 kat gayet yeterli olabilirdi. Fırçası kalın, ama Rimmel'in kalın fırçaları gibi de değil, dozunda bir kalınlık, kullanımı kolay. Kuruma süresi de gayet tatmin ediciydi, test etmek için kurutucu üst kat kullanmadım. 
Essence ojelerinde zararlı kimyasallar var mı bilmiyorum ama ağır bir koku almadım. Yazı çok uzun oldu bu arada, susuyorum artık:)
Sevgiler...



4 yorum:

  1. Renge bayıdımmm hemen almalıyım .) Tırnaklarını sevdim^.^

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler:) her essence standında yok sanırım bu renk, ankaradaysan bahçeli gratiste bulabilirsin.
    iltifat için de çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. Bende yarın Ankamall'e gidecektim sırf Essence almaya:) Tırnak boyuna çok yakışmış bu renk.

    YanıtlaSil
  4. ankamall daha yakin olmuyorsa bahcelidekine gitmeni oneririm

    YanıtlaSil