1 Ekim 2013 Salı

Betty Boop 29

Merhabalar,
Betty Boop marka ojeler bir süredir Gratis'lerde ilgimi çekiyordu. Ama almaya değecek bir rengini bulamamıştım. Kardeşim sağ olsun deneyelim diye bir tane almış, ben de hazır alınmışken göstermek istedim:

Risksiz bir renk. Nar çiçeği, turuncu, kırmızı karışımı diyebilirim. Tek katı da oldukça opak görünüyordu ama ben 2 kat kullandım. İlk katın kuruması oldukça hızlıyken 2. katta sorun çıkarmış. Mış diyorum, çünkü gece sürmüştüm bu ojeyi, sabah kalktığımda yastık izleri vardı. Halbuki üstüne Pastel oje kurutucusundan da sürmüştüm. Kıvamı fena değil, ama fırçaya alacağınız oje miktarını çok kolay ayarlayamıyorsunuz, biraz uğraştırıyor. Altında bir kat Sally Hansen Double Life Base&Top Coat var.

 Kardeşim bu ojeyi Collezione'den 3 lira gibi bir fiyata aldığını söyledi.
Sonuç olarak çok da gerekli bir oje gibi durmadı bana.

4 yorum:

  1. gratiste 3 al 2 öde vardı, 2 liraya geliyordu tanesi. alasım gelmişti ama almamıştım, iyi ki almamışım dedim. üstü cicili olunca çok dikkatimi çekiyor. dışı güzel oluyor da kalitesi işte.
    çok iyi oldu yazını okumam, teşekkürler (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) yazının işe yaradığına çok sevindim:) dediğin gibi farklı bir marka, cicili bicili falan olunca epey ilgi çekiyor:)

      Sil
  2. Ben de baktım hatta aldım aldım bıraktım. İyi ki almamışım bu durum değil mi :) Evet, Gratis'te 3 al 2 öde vardı, hangi rengi alsam karar veremedim; çünkü farklı bir renge sahip ojeler de yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım 2 kişinin 6 tl sini kurtardığım için madalya isteyeceğim:D

      Sil