6 Eylül 2013 Cuma

Pastel Magic Sand 720

Soğuk bir sonbahar Ankara'sından merhaba!
Yazın 23 Eylül'de bittiğini kim söylediyse halt etmiş, Ankara'da 1 Eylül itibariyle soğuğu iliklerimizde hissetmeye başladık bile!
Soğuğu hiç sevmeyen bir insan olarak günlerdir dizi izleyerek geçiriyorum günlerimi, içimden alışveriş dışında pek bir şey gelmiyor :P (Bu arada Once Upon a Time adlı diziyi tavsiye ederim.) Hal böyle olunca da blogu biraz ihmal ettim, farkındayım. Aslında günlerdir fotoğraf çekebileceğim güneş ışığını pek yakalayamadım desem daha doğru olur. Bu sebeple size geçen hafta sürdüğüm bir ojeyi göstereceğim.
Pastel Magic Sand, Golden Rose Holiday serisinden sonra beğenimize sunulan bir kum efektli oje serisi. Ben bugün size 720 numaralı beyaz rengi göstereceğim:

720 numaralı oje, tam bir kireç beyazı. Şişede içinde gümüş pırıltılar var gibi duruyor ama tırnakta bembeyaz bir oje. Bembeyaz olmasının bir sonucu olarak çok çabuk kirlendiğini söylemem lazım. İşaret ve orta parmaklarıma bakarsanız ben sürüp fotoğraflayana kadar uçlarını kirletmişim bile:) 

2 kat kullandım, fırçası ve kuruması sorun yaratmadı. Ama açıkçası ben bu seriyi Golden Rose Holiday serisi kadar sevemedim. Kum efektleri biraz daha az belirgin, 2 kat sürmeme rağmen beni tatmin etmedi. Yine de rengi beğendiğimi söylemem lazım. 

Ben bu ojeyi Kızılay Yüksel metro girişinin oradaki kozmetik dükkanından 1 alana 1 bedava kampanyasıyla aldım, uygun fiyata gelmiş oldu. Serinin diğer ojelerini edineceğimi sanmıyorum, dediğim gibi Holiday serisini daha çok beğenmiştim. 



2 yorum:

  1. Ağustosun bitmesiyle Karabükte de hava soğudu aynı şekilde özellikle akşamları çok soğuk. Hava da soğuyunca bembeyaz oje kar çağrışımı yaptı bende bembeyaz çok şirin ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim güzel yorumun için :) bu sene soğuklara biraz erken merhaba dedik evet. hoş bugün nispeten daha güzel Ankara'da hava:)

      Sil