22 Şubat 2013 Cuma

Sally Hansen Blue Me Away


Mavi oje popülerleşmeye başladığı günlerde tırnaklarımda mavi ojeyi gören bir tanıdığım 'İnsan fıtratına aykırı bir renk bence' demişti. O gün sanki söyleyen haklıymış, sanki tırnaklarım uzaylı eliymiş gibi gelmişti. Zaman içinde hiç de öyle olmadığını, mavi ojenin tırnaklara çok yakıştığını düşünmeye başladım, hala da böyle düşünüyorum.
En sevdiğim renk yeşil olmasına rağmen en çok mavi ojem var, bunla da gurur duyuyorum. (Gurur duyduğum şeye bak) Bir koleksiyonda da ilk baktığım ojeler maviler oluyor, oldukça göz alıcılar bence.
Bugün göstereceğim ojeyi Gratisten 1-2 ay önce kampanyadayken başka bir mavi arkadaşıyla birlikte almıştım, onu da yakın zamanda tanıtmayı planlıyorum.
                                    
Sally Hansen ojeleri çok beğendiğimi gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Gerek fırçaları, gerek kurumaları, gerek dayanıklılıkları üst seviyede. Türkiye'de satılan bir marka olduğu için oldukça şanslıyız bence. Gratis ve Watsons kampanyalarına devam ettikçe koleksiyonuma daha çok Sally Hansen oje gireceğine eminim:)
Blue Me Away mavinin oldukça canlı bir tonu, bana yazı hatırlattı:) Bu arada fark etmişsinizdir tırnaklarımı kestim. Daha önceki bir yazımda da bahsetmiştim, tırnklarım fazla uzayınca içeri doğru kıvrılıyor, dümdüz uzamıyor. Bu konuda birkaç blog yazarını çok kıskandığım doğrudur:)

                               
Ojeyi iki kat sürdüm, ilk katı biraz özensiz sürdüğüm için dalgalanma yaptı, biraz dikkatli sürerseniz, tırnaklarınız da çok uzun değilse tek kat yetebilir, bir denemek lazım. Kurumasını hızlandırmak için de bir kat Pastel oje kurutucu sürdüm, tırnak kenarlarım o yüzden ıslak gibi duruyor, parlıyor:) Üstüne desen çalışabilirim, yaparsam bugün veya yarın gösteririm onu da. Sevgiler!

Not: Çekilişim bugün saat 00.00 da son buluyor, son bulduktan 5 dakika sonra da kazananı açıklayacağım. Herkese bol şanslar!!

6 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor :)
    Bana göre mavi oje tırnaklarda çok güzel duruyor ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de çok güzel duruyor:) güzel yorumun için teşekkürler:)

      Sil
  2. Tatlım bana demişsin ama senin tırnaklarında muhteşem görünüyor. Ayrıca ojenin renginede bayıldım. Ama bnm tenime çok gitmiyor bu renkler :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) kestim guduk kaldilar ama simdi:) bence sana yakisan bir mavi mutlaka vardir, denemekten vazgecme!

      Sil
  3. çok guzel olmuş cnm
    banada beklerim
    http://stonebabe.blogspot.com/

    YanıtlaSil