8 Temmuz 2012 Pazar

Turuncu Tırnaklar

Yaklaşık bir haftadır yazmamanın verdiği üzüntüyle gecenin bir yarısı yeni post paylaşacağım, fotoğrafları da yarım saat kadar önce çektim, o yüzden renkler biraz kırmızıya dönük olmuş. Gönül isterdi ki yarın günışığında çekeyim ama hazır şartlar el veriyorken çekip paylaşmak istedim manikürümü. Geçen hafta sevdiceğim mezun oldu, çekimlerde kullandığım  fotoğraf makinası da onun olduğundan mezuniyet fotoğraflarını bilgisayarına atabilsin diye ona verdim, beyefendi de hiçbir şeyi unutmaz, ama bunu unutacağı tuttu, bir hafta getirmedi geri makinayı.(Burayı okuduğunu biliyorum, unutkanın önde gidenisin) Velhasıl kelam, bugün alabildim makinayı, o da şarj kablosu eksik olarak, onu kaybetmiş. Umarım şarj edecek bir yol bulabilirim. Neyse çemkirme özür mözür derken  konudan koptuk, hemen bir fotoğraf:
Tabanda iki kat Pastel 85 var. Ben üstüne desen, süngerlem e falan yapacağım için 2 kat kullandım, sorun yaratmadı. Tek başına kullanılacaksa 3 kat daha iyi olabilir. Renk fotoğrafta gördüğünüz üzere daha açık, tırnağımda daha koyu görünmüş. Kendisi şeftali tonlarında bir oje. Üstüne Alix Avien 215(emin değilim, üstünedeki kağıt çözülmüş, google görsellerine bakınca 215miş gibi geldi.) ile süngerleme yaptım ve süngerleme yapmayı bilmediğimi fark ettim. Hiç de süngerle yapılmış gibi durmadu ne yazık ki. Kulandığım Alix Avien kırmızıya dönük bir turuncu. Tepelere Born Pretty Store diskleriyle yaprak bastım, bunun içinde yine kağıdı sökülmüş Alix Avien ShinePlus serisi ojelerden narçiçeği rengini kullandım, onun da numarası yine internette bulabildiğim kadarıyla 300) En üste de Turuncu jel tabanda rengarenk minik simlerden oluşan Alix Avien 106 kullandım, böyle bir şey oldu.
 Kullandığım tüm ojeler bu şekilde. Alix Avien 106'yı bir de yakından çektim:
Bu manikürü yapalı 3 gün oluyor, hiç soyulma bozulma yapmadan bugüne kadar dayandı, ama bugün artık sıkıldığım için çıkardım. Akabinde de tırnaklarımı kısa kestim, uzun tırnak bir yerden sonra çirkinleşerek uzuyor. Yani benimkiler artık yanlardan içeri doğru kıvrılmaya başlamıştı, öyle sivrilir gibi uzayınca pek hoşuma gitmemeye başladı. Bu arada tırnaklarımdan bu manikürü silerken çok zorlandım, muhtemelen simli oje yüzünden:)
Neyse lafı çok uzattım sanırım, yakın zamanda kısa tırnaklarımı boyayıp yeniden geleceğim. Sevgiler...



1 yorum:

  1. çok güzel olmuş, tam yaz geceleri süsüne özel =)

    YanıtlaSil