6 Aralık 2013 Cuma

Rimmel London Space Dust - Moon Walking

Merhabalar!
Arayı fazla uzatmadan yeni serilerden bir oje göstermek istedim: Rimmel London Moon Walking.
Biliyorsunuz, dokulu-kumlu oje furyası aldı başını gidiyor, bu tarz oje çıkarmayan marka neredeyse kalmadı. Rimmel London da Space Dust serisiyle dokulu oje piyasasında yerini aldı.
Space Dust serisi tamamı simli-pullu ojelerden oluşuyor. Ve bence bu tarz dokulu ojeler dokulu olduklarını belli etme konusunda düz renkler kadar başarılı değiller. Dokunmak gerekiyor anlamak için:

Moon Walking leylak tabanda gümüş pul ve simler içeren bir oje. Kapatıcılığı harika; sadece tek bir kat kullandım. Fırçası güzel olmasına rağmen dikkatimi bir şey çekti; fırçanın bir kısmı kesik yuvarlak gibi, diğer kısmı küttü. Elinde bu seriden oje olan biri varsa bi kontrol etsin bakalım, benimkine mi özgü bu durum? 

Geçen gün gösterdiğim Black Dot oje tırnağımdan o kadar zor çıktı ki, o ojeyi tavsiye ettiğim herkesten özür diliyorum, tırnağınız aseton banyosu yapsın istemiyorsanız sürmeyin. Bu ojeyi de yeni sürdüğüm için zahmetsizce çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum, o sebepten şimdilik tavsiye etmiyorum.
Ben bu seriden sanırım 2 oje daha alacağım, bu oldukça hoşuma gitti renk ve görüntü olarak. Yılbaşı akşamı fazla uğraşmak istemeyenler için güzel bir alternatif olabilir.
Sevgiler...

6 yorum:

  1. bu seriyi acayip merak ediyorum özellikle serinin yeşil rengi çok güzel görünüyor:))bu renk sana çok yakışmış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yeşil benim de aklımdaydı ama gittiğim yerde yoktu:(
      teşekkür ederim!

      Sil
  2. çok güzelmiş bu sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. O fırça durumu benimkinde de var. Hepsi aynı şekilde anladığım kadarıyla :) Ama farkettim ki fırçanın o şekilde olması, sürerken bulaşmayı önlüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) yorum için teşekkürler, haklısın sanırım, bulaşmayı önlüyor olabilir:)

      Sil