4 Aralık 2013 Çarşamba

Flormar Black Dot 04

Merhaba!
Bugün Flormar'ın yaz sonuna doğru çıkardığı, benim yeni sürme fırsatı bulduğum Black Dot serisinden 04 numaralı oje konuğumuz olacak:

Benim aldığım renk açık mavi tabanlı olan. Gri, pembe ve yanlış hatırlamıyosam açık yeşil tabanlı versiyonları da mevcut bu ojelerin.
Öncelikle opeklığı güzel. Kalın iki kat, ince üç kat yeterli. Kuruması güzel, ben üstüne kurutucu oje kullandım, daha rahat oluyor. Rengini de beğendim. İçindeki pulları yakalamak da çok zor olmadı. 

İçinde isminden de anlaşılacağı üzere siyah pullar var. Büyük altıgen, küçük yuvarlak olmak üzere iki çeşit pullar var. Ben pul yoğunluğunu beğendim. Ayrıca pulların gömülü gibi durması da hoşuma gitti.
Sonuç olarak ojede beğenmediğim bir taraf olmadı. Denemek isteyenlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Sevgiler...


10 yorum:

  1. Bende Çok sevdim ojeyi ama artık kullanmak istemiyorum çıkarmak bir ölüm tırnaklarım soyuldu resmen pulları çıkarayım diye.. Tekrar kullanmak istemeyeceğim bir oje ne yazık ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hadi ya:( benim hala tırnaklarımda, kolayca çıkmayacak demek:( ne yapalım, folyo yöntemi deneyeceğim artık:) teşekkürler uyarı için!

      Sil
    2. Folyo yöntemini denememiştim ben sinirim bozulmuştu çıkmıyo diye :) Eğer işe yararsa haberim olsun tekrar kullanmaya başlayabilirim :)

      Sil
    3. şuan çıkarmaya çalışıyorum, folyo molyo kesmedi, haklıymışsın, tırnağımı sordum resmen:( bi de base coat sürüyorum sözde.

      Sil
    4. Base coat işe yaramamıştı bende de.. Vazgeçiyoruz bu ojeden öyleyse :(

      Sil
    5. aynen, bi de essence peel off mu bi base coat varmış uhu gibi,onu alıp onla deneyelim

      Sil
  2. İnternetten alırsan site ismi söyler misin bana, Bursa'da essence ürünlerine ulaşamıyoruz malum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii, ama essence satan site var mı bilmiyorum, gratisten alırım heralde ben. alıp sana da yollayabilirim ama kargo falan astarı yüzünden pahalıya gelebilir. istersen mail atabilirsin.

      Sil