30 Ağustos 2013 Cuma

Serap Tan'ın Çekilişinden Kazandıklarım & Golden Rose Holiday 51

Merhaba! 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!

Bugüne kadar 2 çekiliş yaptım, bu çekilişlerin bitimlerinden itibaren de en fazla 10 gün içerisinde 2 güzel çekiliş kazandım, sanırım buna 'karma' diyorlar:)
Son kazandığım çekiliş işe şu sitenin güzel sahibesi Serap'ın yaptığı bayram çekilişiydi. Serap, takipçileri için 2 güzel paket hazırlamış, seçme hakkı dahi sunmuştu. Bu paketlerden ikincisi, ismi de kendi de çok güzel Akide Şekeri paketi idi. Buradan Serap'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum:) Kendisi o kadar hızlı gönderdi ki kargoyu, inanın şaşırdım:) Paketlemedeki özeni ve hediyelerin güzelliği, resmen günümü güzel geçirmemi sağladı. Biraz sabırsız bir insan olduğum için paketi açmış bulundum, o yüzden paketli hallerini size gösteremiyorum, ama hediyelerim şu şekildeydi:
Her şeye bayıldım:) Bir tek gözlük biraz büyük geldi, ama sorun değil:) Bioderma H2O aralarında en çok denemek istediğim şeydi, sanırım ülke sathında kullanmayan tek dişi ben kalmıştım:)
Bugün de Serap'ın hediye ettiği birbirinden güzel 4 ojeden biri olan Golden Rose Holiday serisinden 51 numarayı sürdüm tırnaklarıma, tam bir karlar kraliçesi oldum:

Holiday serisi gelmiş geçmiş en sevdiğim serilerden biri oldu. Her bir oje çok güzel ve çok alınası. En son neon olanları çıkarmışlar, onlar da muhteşem duruyor! Ben de bu seriden sanırım 4 oje var, artması oldukça olası. 51 numarayı zaten çok beğeniyordum, beyaz olanla arasında kalıp beyazı almıştım, gözüm çok kalmıştı. Serap sayesinde benim oldu, çok mutluyum. 

Oje gümüş renkli simler ve pullar içeriyor. 2 Kat sürdüm, altında koruyucu yok. Kuruması oldukça hızlı, fırçası kalın, sürümü çok kolay. Tırnakta duruşu ise tek kelimeyle olağanüstü. Daha önce de dediğim gibi, kendimi karlar kraliçesi gibi hissediyorum, sanırım bütün bir kış süreceğim ojeyi bulmuş bulunuyorum! 

Serap'a güzel hediyeleri için yeniden teşekkür ediyorum:)
Sevgiler...

2 yorum:

  1. Merhabalar canım,
    Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm....:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) teşekkürler! hemen bloguna bakıyorum:)

      Sil