15 Ağustos 2013 Perşembe

Flormar Icy Top 03

Türk kozmetik markaları çıkardığı koleksiyonlarla biz ojeseverleri şaşırtmaya ve sevindirmeye devam ediyor. Özellikle Flormar ve Golden Rose başı çeker durumdalar.
Bugün göstereceğim oje Flormar'ın son çıkardığı koleksiyonlardan biri olan Icy Top'tan 03 numara. Gerek rengi, gerekse de görünümüyle beni kendine aşık etmiş bir oje diyebilirim:

Resimde gördüğünüz tek kat uygulanmış hali. Baz olarak Sally Hansen Double Life Base&Top Coat var.
Oje, orman yeşili jel tabanda beyaz pullardan oluşuyor. Pullar altıgen, yuvarlak ve şerit şeklindeler. Fırçaya oldukça kolay geliyorlar, tırnakta ojeye gömülüymüş gibi duruyorlar.

Bu da 2 kat uygulanmış hali. Bu haliyle kullanılabilir durumda olsa da tırnak çizgilerim hala belli oluyor, sanırım baz bir rengin üzerine sürmek daha iyi sonuç verecektir. Bu arada ojenin kıvamı oldukça koyuydu; sürme konusunda bir problem yaşatmasa da enteresan geldi. Bu seriden ojesi olup da böyle bir durumla karşılaşan varsa söyleyebilir mi?

Ojenin kuruma hızı ortalama seviyede, çok çok hızlı kuruyor diyemem. Ama çıkarması çok zorlamadı, böyle ojeler genelde çıkarırken sürdüğünüze bin pişman eder, bilirsiniz. Altına baz uygulamamdan dolayı olabilir. Bazsız böyle renkler kullanmaya pek cesaret edemediğimi de söylemem lazım, tırnağımı boyarlar diye çekiniyorum açıkçası biraz.
Sonuç olarak sevdiğim bir oje oldu. Koleksiyonda kırmızı, mavi gibi renkleri de vardı bu ojenin. Onları da alacağım sanırım.
Çekilişle alakalı not: Yarın geceye kadar kendi evimde olmadığım için çekilişi bu akşam bitirmeme rağmen sonucu yarın gece 24:00 sularında açıklayacağım. Bu arada yaptığınız yorumlardaki linkleri kontrol ediyorum. Bir eksiklik olduğunu fark edenler kendi yorumunun altına bir yprum daha bırakıp eksiklikleri giderebilirler. Özellikle en sevilen kitabı yazma konusunda dikkatsiz olanlar var. Hala çok geç değil! Katılım bu gece sona erse de yorumunuza kitabı eklemek için yarın geceye kadar vaktiniz olacak. Lütfen beni ve kendinizi zor durumda bırakmayın!
Sevgiler!!

7 yorum:

  1. Rengi çok şekermiş :) Flormar'ın uç renklerdeki ojeleri genelde benim tırnaklarımı boyuyo bende sürmeden önce iki kere düşünüyodum, gerçekten insanı çileden çıkarıyolar :)

    YanıtlaSil
  2. İyiki bu rengi almamışım çok kötü gerçekten.Koyu bir bazla nasıl durur bilmiyorum ama.Kıvamları dediğin gibi biraz koyu.Onun nedenide simlerin dibe çökmemesi için koydukları sıvı.Biraz fazla koymuşlar galiba oda yapısını bozmuş.Ben bu seriyi beğenmedim.Gereksiz olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben o kadar kötümser değilim, rengi beğendim açıkçası. Kıvam konusunda biraz sıkıntı var haklısın.

      Sil
  3. çok tatlı bir renk çokta yakışmış :)

    http://beautybysyln.blogspot.com/

    YanıtlaSil